Enric I. Canela

Avui s’ha fet pública la convocatòria del III Concurs Comas i Solà. Demà 20 de gener s’obre el període de presentació de propostes de curtmetratges. Els doctorands poden presentar les seves propostes al concurs fins al 22 de maig i els guanyadors es faran públics a través del web del projecte durant la primera setmana de juny del 2017.

El concurs està organitzat conjuntament per l’Escola de Doctorat i la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i), amb el suport de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona.

El concurs pretén que la recerca que fan els investigadors en formació pugui arribar de forma amable i entenedora i, sobretot, breu als ciutadans. Es tracta també de donar visibilitat i protagonisme als doctorands de la Universitat de Barcelona.

Els vídeos guanyadors en la primera edició del certamen van ser Metabolisme tumoral, Textured in peace (TIP) i Aliens species vs. genomics, d’Helga Simon, José Antonio Padilla i Maria Casso, respectivament. En el cas de la segona edició del concurs, les doctorandes Joanna Sierpowska, Elisabet Tintó i Silvana de Souza Pinheiro es van proclamar guanyadores amb els vídeos Brain mapping, ap2-hs, un gen important en el paràsit de la malària? i Un microscopio virtual, respectivament.

Vaig tenir l’oportunitat de ser impulsor i membre del jurat de les dues edicions anteriors. També he ajudat a fer possible aquesta edició. Ho he fet amb autèntica il·lusió. Crec que necessitem que els nostres investigadors en formació tinguin més protagonisme social i sigui més valorada i divulgada la feina desinteressada que fan

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació