Enric I. Canela

El proper dilluns hi ha l’acte de presentació del Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya. La presentació serà a la una del migdia al Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona sota la presidència del conseller d’Empresa i Coneixement i president del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC) Jordi Baiget.

Aquest és un projecte que va començar al maig de l’any 2013 i està en funcionament des de fa pocs mesos. Jo, en representació de la Universitat de Barcelona, vaig compartir hores amb altres persones per tal d’ajudar a fer-ho possible. Certament estic content perquè és de les poques coses a la meva vida que he vist que s’acomplien calendaris. Tothom, del CSUC i de les universitats, ha treballat amb professionalitat.

Aquest Portal permet conèixer tota l’activitat científica dels investigadors de les universitats de Catalunya. És un Portal com el que tenen les neerlandesos i els danesos. Tal com ho veig és una primera fase d’un projecte que pot i ha d’anar més enllà per ser útil a tot el teixit productiu del país i ha de servir també per informar als ciutadans interessats.

Des d’aquí no puc fer més que felicitar als professionals el CSUC. També agrair als companys de la Universitat de Barcelona el suport que m’han donat.

Una resposta a “Presentació del Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya”

  1. […] Avui s’ha fet l’acte de presentació del Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya (ho anunciava fa pocs dies a Presentació del Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació