- Enric I. Canela - http://www.enriccanela.cat -

La recerca catalana llueix una mica més

Enric I. Canela

Avui s’ha fet l’acte de presentació del Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya (ho anunciava fa pocs dies a Presentació del Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya [2]).

Ha estat un acte molt ben organitzat, breu i sobri. No ha durat ni una hora. M’ha agradat ser-hi, participar-hi i saludar tanta gent amiga.

Podeu visitar-lo, informar-vos, criticar-lo i ajudar-lo a millorar. L’adreça és aquesta [3].

Ja l’altre dia vaig tenir l’oportunitat de parlar-ne. Ara toca fer difusió, que se sàpiga que el tenim, que sigui útil. Entrarem en una segona fase d’incorporar els centres de recerca. Tota la recerca ha de ser-hi.

Tenim la informació, s’ha de dotar d’intel·ligència al sistema per tal que sigui útil i ajudi al desenvolupament de de les nostres empreses i a crear-ne de noves. Ha de ser fàcil. Es farà perquè he vist ganes, universitàries i polítiques.

No cal dir ara res més, però si agrair a tots els que ho han fet possible la feina feta i destacar la professionalitat i bon fer de la gent que treballa al Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya [4] (CSUC) la seva dedicació i estima per la feina. Igual haig de dir dels que s’hi ha dedicat des dels serveis TIC i dels CRAI de les universitats.