Doctorats de 3 minuts


Enric I. Canela

La Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de la Universitat de Barcelona ens ajuda a difondre el 1r CONCURS TESIS EN 3 MINUTS (3MT) DEL GRUP COÏMBRA. En aquests moments la Universitat de Barcelona, a través de l’Escola de Doctorat, està busca representant per participar en el Grup de Treball sobre Estudis de Doctorat del Grup Coïmbra, que seleccionarà els tres finalistes a escala europea. Durant l’Assemblea General Anual del Grup Coïmbra, que tindrà lloc a Edimburg (Escòcia) del 7 a el 9 de juny, els tres finalistes hauran de competir en una sessió presencial.

El Comitè Executiu del Grup Coïmbra premiarà amb 3.000 euros la primera persona classificada; amb 2.000 euros, la segona, i amb 1.000 euros, la persona que es classifiqui en tercera posició.

Podeu trobar tota la informació a la web d’UB divulga.

Animo a tots els investigadors en formació de la Universitat de Barcelona que s’animin a participar. Si no sou doctorands i en coneixeu, animeu-los a participar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació