Homenatge a Joan Rodés


Enric I. Canela

Ahir a través d’un tuït vaig tenir notícies de l’acte d’homenatge que es fa fer al Dr. Joan Rodes. Avui he tingut l’oportunitat de llegir la notícia al Web de la Universitat de Barcelona (veure Reconeixement a la figura i la trajectòria de l’hepatòleg Joan Rodés). He pogut veure algunes fotografies. Podeu trobar més informació a L’Hospital Clínic, la Universitat de Barcelona i l’IDIBAPS retren homenatge a la figura del Dr. Joan Rodés.

Cert que estava a l’agenda de la Universitat de Barcelona. Jo no ho havia vist. Em sap molt de greu no haver pogut ser-hi i m’ha entristit una mica.

No fa gaires dies, aquí mateix i mb motiu del seu comiat, vaig escriure Un record del Prof. Joan Rodés.

Ara, aprofitant aquest fet, torno a agrair i recordar la feina que el desaparegut company va fer per la recerca de la Universitat de Barcelona i del país.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació