Enric I. Canela

Torna el Saló de l’Ensenyament i allà trobem l’Espai Ciència obert tot el dia, del 22 al 26 de març, al Palau 2 del recinte de Montjuïc. La Universitat de Barcelona té dos estands. Un conjuntament la Facultat de Ciències de la Terra i l’Institut de Ciències de la Terra Jaume Almera (ICTJA-CSIC).

L’altra el coordina el magnífic i reduït equip de Divulgació de la Universitat de Barcelona La UB Divulga i ofereix tallers pràctics de diversos àmbits del coneixement. Com diu el Web de la Universitat de Barcelona: Com totes les activitats en què participa La UB Divulga, l’Espai Ciència té l’objectiu de fomentar l’interès social per la ciència i el coneixement, fer créixer la cultura científica de la ciutadania i contribuir a incrementar les vocacions científiques en els joves i els infants.

Admiro la feina i dedicació de La UB Divulga. Enguany només sóc lector dels seus èxits, altres cops els he intentat ajudar. M’alegra molt que tornin a ser allà. Espero que rebin l’escalfor i reconeixement que es mereixen, ells i els investigadors que desinteressadament hi participin.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació