Enric I. Canela

Fa uns dies va aparèixer a la premsa que s’havien estat detinguts dos catedràtics de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i tres dels seus col·laboradors acusats d’estafa per vendre com a remei contra el càncer un fàrmac sense homologar pel que haurien ingressat uns 600.000 euros a través d’una fundació sense ànim de lucre. Podeu veure detalls a L’Operació Impia: la detenció de Pablo Escribá i Xavier Busquets per la comercialització d’àcid 2-hidroxioleic com a antitumoral.

José Luís Blanco Claraco ha escrit Sobre el linchamiento mediático a los investigadores del “falso” medicamento anticáncer (Minerval, 2OHOA).

Jo m’he llegit algunes coses sobre Minerval i coincideixo plenament amb el que diu José Luís Blanco Claraco. No sé que hi ha de diners i estafa. La policia farà la seva feina i diran si s’han cobrat o no, o han rebut diners per continuar la recerca de Minerval. Funcionarà en humans o no, però de placebo res de res.

No diré res més, no milloraria els articles que he citat. Només em solidaritzo amb els companys que els han escrit.

El problema dels dos catedràtics és que són biòlegs cel·lulars. Sempre és millor que un malalt es mori. No entrem al sagrari.

Una resposta a “Minerval no és un placebo”

  1. […] l’abril vaig escriure Minerval no és un placebo arran de la detenció dos catedràtics de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i tres dels […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació