Enric I. Canela


Avui ha tornat a sortir L’Econòmic. Hi ha un nou article meu: Créixer en feina de qualitat.

Destaquen:

La majoria de llocs de treball creats a Catalunya no tenen un efecte multiplicador alt com el té el sector d’empreses que participen en el disseny, desenvolupament i introducció de nous productes o processos de fabricació innovadors a través de l’aplicació sistemàtica de coneixements científics i tècnics, el sector High-Tech (alta tecnologia)–STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques), un índex superior a quatre. Aquest sector ocupa majoritàriament personal qualificat, però només té alta qualificació una petita part. A Estats Units només, aproximadament, un 7% del personal que ocupa el sector està en llocs que requereixen alta qualificació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació