Enric I. Canela

Ahir diumenge L’Econòmic, amb el parèntesi de l’agost, va tornar a publicar el meu article d’opinió: El rànquing de Xangai.

Destaca la revista: Interessa saber si, d’acord amb aquest rànquing, la universitat catalana ha millorat o ha empitjorat. Respecte al 2016, el sistema ha perdut una de les seves universitats del conjunt de les 500 que el rànquing ARWU considera millors, la Universitat Rovira i Virgili (URV). Les que enguany hi apareixen són: la Universitat de Barcelona (UB) amb 17,78 punts, la Universitat Pompeu Fabra (UPF) amb 15,53 punts i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb 14,06 punts.

Personalment destaco: La meva valoració és que ens mantenim estables, però que si no hi ha una correcció ràpida les condicions indiquen que empitjorarem.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació