Catalunya i la innovació


Enric I. Canela

Avui L’Econòmic publica l’article que escric cada mes. Es tracta del text “El lideratge en innovació

El periòdic em destaca: Catalunya pateix amb l’Estat espanyol un excés de burocràcia improductiva i redundant que dificulta l’agilitat que requereix l’aplicació de la recerca a la innovació. Un dels ‘avantatges’ competitius d’Espanya davant d’altres països més avançats és que els ‘treballadors del coneixement’ cobren menys. La mà d’obra barata altament qualificada no és res positiu ja que afavoreix, en un context de mobilitat, la cerca de millora en altres països o, alternativament, canviar la feina per una altra més ben pagada,!

Jo en destaco ara: Escric abans de finalitzar setembre, però tinc la certesa que Catalunya tindrà independència d’Espanya en política fiscal i d’innovació. En aquest context podrà fugir d’aquesta situació que l’allunya dels països més rics alhora que la porta a ser atrapada pels BRIC.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació