Enric I. Canela

Avui L’Econòmic ha publicat el meu article Urgeix el canvi de model universitari. Acabo l’article: Sense voler ser popular, diré que sense el canvi del model de govern actual per un model més modern i europeu la universitat catalana no podrà competir realment amb els sistemes líders.

Indico que el model danès, país petit, competitiu i en mols aspectes envejable, té un model en el que eñ Govern de la universitat és efectiu. La màxima autoritat de la universitat és un Consell format per membres interns (tots els sectors de la universitat) i externs, amb majoria de membres externs. Els membres els selecciona una comissió formada d’acord amb els estatuts. El Consell té un president que ha de ser dels membres externs. El Consell contracta el rector, que ha de ser un reconegut investigador del sector i amb experiència en el món de la gestió universitària.

2 respostes a “La universitat ha de canviar de model”

  1. a 20 febr. 2018 a les 9:31 Teresa Tusell i Casamijana

    Estic contenta,avui el retrobo !

  2. a 11 març 2018 a les 9:27 Enric I. Canela

    Encantat. NO havia mirat els missatges de persones que encara no eren conegudes del sistema i estava en pendent d’aprovació. Ho sento.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació