Olis i greixos (I)


Enric I. Canela

El dia 16 d’abril vaig publicar a MÉSECONOMIA un article que vam titular Olis i greixos en la nostra alimentació. És la primera part d’un text de divulgació d’un tema que, al meu parer, està molt mal gestionat pels conjunt del sistema mundial de salut.

El propòsit d’aquests articles és el d’intentar apropar alguns conceptes al públic en general. També posar de manifest que algunes de les pràctiques nutricionals que s’aconsellen poden arribar a ser nocives.

Acabo amb el comentari: Podria ser que l’oli de llavor de soia, dels més rics en omega-6 i dels més consumits, fos dels pitjors per al nostre organisme, contradient així moltes campanyes orquestrades per alguns països “creadors d’opinió” com Estats Units?

Una resposta a “Olis i greixos (I)”

  1. […] És la segona part d’un text de divulgació d’un tema que, com deia fa uns dies a Olis i greixos (I), crec que està mal gestionat pels conjunt del sistema mundial de salut. El primer article va ser […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació