Enric I. Canela

Ara que està de moda la injustícia, el cafè ha estat acusat i condemnat sense proves vàlides. Ho comento al cafè assassí. Un jutge americà així ho ha decidit. Cal posar un avís al cafè sobre els seus perills.

Resulta que el cafè torrat conté acrilamida i l’acrilamida és un tòxic, un neurotòxic. La quantitat d’acrilamida d’un cafè no té res a veure amb la que es respira al costat d’un fumador.

Passa que la majoria dels aliments que tenen aquell bonic color daurat, com les vores d’un ou ferrat, el pa o les galetes, en tenen.

Els ratolins tenen problemes per eliminar l’acrilamida i els seus derivats. Sembla que els humans no, els eliminem perfectament. Cap estudi fiable en els darrers anys. Uns es copien als altres i res de nou.

Es passen la vida avisant de riscs absurds sobre tot el que fem i ingerim.

Recomano: no obsessionar-se, informar-se i fer un cas relatiu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació