Enric I. Canela

Ara fa un mes vaig escriure Màsters impropis. Es tracta d’un article on faig una reflexió sobre el model de màsters que haurien d’oferir-se.

Un dels grans problemes del mercat de treball / educatiu és la sobrequalificació amb titulacions que no tenen excessiu sentit per al mercat. Els graduats, convençuts, es veuen forçats a estudiar l’oferta que tenen.

Els màsters haurien de ser completament diferents i combinar-se amb graus diferents. Comentava el tema dels graus el mes d’abril a El futur és dels graus universitaris lliures.

La reflexió sobre el sistema de titulacions universitàries hauria de revisar-se en el seu conjunt i fer modificar la formació d’entrada. La clau de la porta la té la universitat i posant les condicions d’entrada, l’educació secundària s’adaptaria a la formació propedèutica necessària.

La reforma és urgent.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació