Als que es volen aprimar


Enric I. Canela

El 25 de juny passat vam publicar-me a Més Economia l’article A la recerca del pes perdut.

Mai no m’agrada recomanar-me però si algú pensa aprimar-se potser l’interessi.

Us reprodueixo un paràgraf i si voleu ja hi anireu.

Diu així:

El canvi a més pes, el canvi del regulador, el fem sense adonar-nos. Si volem tornar a la posició anterior, haurem de fer un gran esforç. Això significa que si una persona s’ha engreixat 10 kg li serà molt costós tornar a perdre aquests pes. Requerirà que faci un gran esforç per poder perdre tot el que s’ha engreixat. La dificultat radica en què el cervell està completament amatent i intentarà, de forma contínua -perquè té memòria-, recuperar immediatament els kg que perd per tal d’aconseguir el pes anterior.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació