Enric I. Canela

Dilluns MesEconomia em va publicar l’article El sucre mata de nit. A l’article comento alguns aspectes dels ritmes circadiaris que ordenen el nostre comportament i de com no viure d’acord amb aquests ritmes ens pot afectar la salut.

Molta gent té sobrepès per no seguir els ritmes que ens marca la natura.

Acabo amb el següent paràgraf:

Així que millor no menjar a la nit? Fals, menjar una mica va bé perquè si s’ha menjat al vespre, no massa tard, el metabolisme funciona millor al matí i es gasten més calories. Què vol dir menjar poc? Una truita a la francesa d’un ou gros 2 hores abans d’anar al llit, que ens aportarà unes 130 kcal. Ho recomano perquè la truita té un magnífic efecte saciant, predomina el greix i pràcticament no té hidrats de carboni. La despesa energètica per ser digerida és baixa i això a la nit és favorable.

Una resposta a “Reivindicant la truita a la francesa”

  1. a 07 jul. 2018 a les 3:51 Anna Oliete

    Però i el pa amb tomaquet per acompanyar?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació