Enric I. Canela

Aquest migdia, quan s’ha fet la fotografia que il·lustra aquest text estava al metge, sento haver-me-la perdut, però això m’ha impulsat a fer aquest post específic en suport dels companys Jordi Matas i Marc Marsal de la Universitat de Barcelona, als que hem d’afegir Tània Verge de la Universitat Pompeu Fabra i Josep Pagès de la Universitat Autònoma de Barcelona, així com l’advocada Marta Alsina.

Espero que demà el Consell de Govern de la Universitats de Barcelona faci constar el seu més ferm rebuig a l’acusació del Ministeri Fiscal contra els membres de la Sindicatura Electoral de Catalunya.

La Universitat de Barcelona, fidel a la seva tradició en defensa de la democràcia i de les llibertats. Recordem el que diu el Web de la pròpia UB:

El logotip actual de la Universitat de Barcelona està basat en el que va incorporar la institució durant el segle XIX. La figura del sol representa la llum del coneixement, mentre que el lema Libertas perfundet omnia luce ve a dir “La llibertat il·lumina totes les coses amb la seva llum”, al·ludint a la llibertat que el pensament i el judici crític donen a l’ésser humà.

Confio que després de la Universitat de Barcelona, les Universitats Autònoma i Pompeu Fabra, així com l’ACUP faran honor a l’esperit universitari que ha estat sempre tradició a Catalunya, recordem la Caputxinada.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació