Vòrtex Vital


Enric I. Canela

Vòrtex Vital és un acte de divulgació que integra visions científiques del nostre concepte de vida (a diferents escales) i una perspectiva artística que entronca amb visions intuïtives i fins i tot ancestrals del que és intangible en el fet vital.

Vòrtex Vital és una singular proposta cultural que fusiona art i ciència per convidar-nos a reflexionar sobre què és en essència la vida, des del nivell microscòpic al còsmic, i com l’observació atenta de la natura ens aporta claus per entendre més enllà de la matèria.

En aquest acte s’hibriden paraula, pensament i música, i es promou el progrés paral·lel de ciència i consciència com a element fonamental per construir un futur realment sostenible.

L’acte està organitzat conjuntament pel Biomimetics Sciences Institute (BSI) i l’Academia Europaea (AE), comptarà amb la participació de destacades científiques i científics com la biòloga i escriptora Mercè Piqueras, la professora de Microbiologia de la UB Mercè Berlanga, el doctor en Ciències i director del Barcelona Knowledge Hub de l’AE Ricard Guerrero, així com el president del Biomimetics Sciences Institute, Pere Monràs i la cantautora Lídia Pujol.

Us convidem a a veure el programa complet de l’esdeveniment que tindrà lloc el dimarts 14 de maig, a les 18h, a l’Institut Estudis Catalans (Sala Prat de la Riba), al c/ Carme, 47 de Barcelona.

L’aforament és limitat, preguem confirmeu a Kimberly Katte: barcelona@acadeuro.org, o bé al tel. 93 270 17 27 (matins).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació