Enric I. Canela

Avui L’Econòmic ha publicat un dels meus articles, col·laboració que vaig mantenint en funció de les possibilitats i disponibilitat del diari. Aquesta vegada he escrit Catalunya demana projecte, unitat d’acció, determinació. Aquests articles s’escriuen amb uns dies de diferència respecte a la seva publicació, aquest és del dia 1 de juny, i per això pot no recollir la immediatesa, però crec que no serà el cas.

El diari em destaca: “Vint-i-vuit anys després de la inauguració de la línia Sevilla-Madrid, València i la frontera francesa encara no estan connectades per alta velocitat. Fins al 2008, la línia Barcelona-Madrid no va funcionar. Podríem parlar de ports, aeroports, autopistes… i de tot allò que cal per a una economia sòlida. Culpa de Madrid? Indubtable, però no només. Convé tenir un culpable per tapar la pròpia incompetència.”

Si voleu, el podeu llegir aquí.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació