Enric I. Canela

Avui no faré cap article personal. Em limitaré a demanar suport per al Centre Especial de Treball Icaria Gràfiques de la Fundació Icària. Reprodueixo la carta que per correu electrònic ha enviat Maria José Pujol Rojo, la fundadora d’Icària Iniciatives Socials:

Vull demanar-vos ajuda, “comandes pel nostre Centre Especial de Treball Icaria Gràfiques”. Sé que costaria molt recuperar les competències i habilitats que actualment tenen els nostres 43 professionals amb discapacitat, majoritàriament intel·lectual, si tinguéssim de fer un Expedient de Regulació per causes econòmiques per falta de comandes, però ara estem parats. És de plorar veure les seves cares, i que no entren ingressos. Us asseguro que tenim qualitat i bon preu en Offset, Serigrafia, en Estampació Tèxtil, en Digital, en Plotter de vinil, en Tampografia, també dissenyem, i fem la fotocomposició, comprem el que el client necessiti per marcar-ho,…. I des de l’any 1991 estem treballant, per firmes grans i petites companyies, amb comandes grans i petites. Som flexibles i puntuals.

Molts em coneixeu o bé personalment perquè porto 43 anys al capdavant, i des de que la vaig fundar, de Icaria Iniciatives Socials, bé perquè organitzo el Business With Social Value, bé perquè tinc el honor de presidir el programa Barcelona Sustainable Tourism, bé pel Team Building Cheers4U del darrer any al Circuit de Montmeló,…soc Maria José Pujol Rojo i ara necessito que em doneu un cop de mà. Tot suma hi ha negocis que viuen només del cafetonet.ç

Jo no tinc res per oferir, però igual algú que llegeixi això sap com ajudar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació