Enric I. Canela

Avui, en el desè aniversari de L’Econòmic, m’han publicat un article: Innovació, assignatura pendent.

Comento la presentació de l’avantprojecte de la Llei de la Ciència de Catalunya, cosa que m’alegra i hi faig notar alguns dels seus dèficits,. Així com la manca de referències serioses a la innovació.

El projecte es refereix directament als investigadors en formació, els doctorands, i ho comento. El diari m’ho destaca: “M’ha agradat que es faci una referència explícita a ells, als investigadors en formació, els doctorands, encara que només sigui per anunciar la seva existència. Hem de recordar que són pedra angular del sistema de recerca. Mancarien aspectes relatius a l’ordenació del doctorat i a llurs condicions laborals. La reflexió que cal fer també és urgent”.

La meva queixa i la comparació amb un sistema d’innovació d’èxit, com el d’Israel, són patents.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació