Nascut a Barcelona, el 3 de desembre de 1949, casat i amb dues filles.

Llicenciat en Química per la Universitat de Barcelona (UB) a l’any 1972 i doctor per la mateixa universitat en Química, especialitat Bioquímica, l’any 1976. Professor de la Universitat de Barcelona des de l’any 1974. Des de l’any 1991 és catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular al departament del mateix nom a la Facultat de Biologia de la UB.

La seva recerca se centra sobre Neurobiologia Molecular. També realitza alguns treballs sobre Bioquímica Teòrica. Especialitzat en Bioquímica de la Nutrició i imparteix classes d’aquesta assignatura així com també realitza alguns treballs d’assessorament a empreses i institucions. .

Ha ocupat diferents càrrecs de govern a la UB. Ha estat vicepresident de la divisió de Ciències Experimentals i Matemàtiques de la UB entre els anys 1986 i 1989, president de la mateixa divisió entre els anys 1989 i 1994, i vicerector d’Economia i Organització entre els anys 1994 i 2001. Va ser patró de les fundacions Parc Científic de Barcelona, UB Mèdia, Josep Finestres, Montcelimar, i Bosch i Gimpera. Va ocupar la vicepresidència de les fundacions UB Mèdia, Montcelimar i Bosch i Gimpera. Des del mes de juny de 2006 torna a ser Patró d’aquesta darrera fundació. De març de 2007 a març del 2012 va ser director del departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la UB. Des del 15 de gener de 2008 és membre del Consell de Govern de la UB. Des de gener de 2012 és el director de l’Escola de Doctorat de la UB. Des de desembre del 2012 és vicerector de Política Científica de la UB.

Ha publicat amb els seus companys del grup de recerca més de 180 articles en llibres i revistes científics de rellevància internacional. És Investigador Principal del Grup de Recerca Consolidat de la Generalitat de Catalunya de Neurobiologia Molecular. Es Investigador Principal del grup de Neurobiologia Molecular de CIBERNED.

És membre de les societats científiques Societat Catalana de Biologia i Sociedad Española de Bioquímica y Biología Molecular. Entre els anys 1991 i 1995 va ser vicepresident de la Societat Catalana de Biologia.

És coordinador, des de l’any 2002, de la comissió creada per l’Agència de la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) per estudiar i validar els indicadors econòmics universitaris i establir el model de costos de les universitats.

Entre els anys 2002 i 2003 va dirigir l’Oficina de Promoció de les Universitats de Catalunya del Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya que tenia com a objectiu la internacionalització de les nostres universitats. Des de aquesta oficina es va crear el programa Estudiar a les Universitats de Catalunya.

Des del juny del 2002 fins al maig del 2007 va ser membre, designat pel Senat, del Consejo de Coordinació Universitària i durant aquest temps va formar part de les Comissions Mixta i Coordinació d’aquest òrgan. També de les subcomissions Permanent i d’Avaluació de Ciències Experimentals i de la Salut, de la que en va ser el secretari.

Al novembre de 2004 va ser designat per formar part de la Comissió Estatal que tenia com a objectiu estudia rel finançament de les universitats i va treballar-hi fins a la presentació de l’Informe final a l’abril del 2007.

Durant els anys 2008, 2009 i 2010 va col•laborar amb el Ministeri del govern espanyol en l’establiment dels criteris per elaborar un model de costos universitaris.

Des del mes de juny de 2007 fins al juny del 2011 va ser Patró de l’Agència Nacional d’Avaluació, Certificació i Acreditació (ANECA) de l’Estat Espanyol.

Ha impartit diverses conferències sobre Nutrició i Salut i sobre política i finançament universitaris.

Des del febrer del 2012 és membre del Consell Científic de la Fundació Universitària ESERP Business School.

És membre del Cercle per al Coneixement i del seu Consell assessor. Des del mes de setembre de 2007 i fins el 30 de març del 2009 va ser el president de l’associació. Prèviament va se membre de la Junta directiva i responsable de l’àmbit d’Educació i desenvolupament social. També va ser secretari del comitè científic de la Fundació del Cercle per al Coneixement fins que aquest òrgan es va dissoldre.

És membre de la Junta de l’Associació de Veïns i Amics de Tamariu, des d’on ha col•laborat en l’impuls de tasques de millora urbana i de defensa del medi ambient.

És també membre d’Òmnium Cultural i del Cercle d’Economia.

Des de març de 2006 fins al Febrer del 2010 va ser secretari del patronat i del consell executiu de la Fundació per al Disseny Tèxtil (FUNDIT).

Va militar a Convergència Democràtica de Catalunya des de l’any 1984, a Sarrià – Sant Gervasi, fins al 19 de juny de 2009, moment en què es va donar de baixa. Va ser President Nacional de la Sectorial d’Universitats i Recerca des de l’any 1994 fins l’any 2000. President del Consell Sectorial d’Universitats i Recerca de la federació de CiU Barcelona fins l’any 2004. Va ser membre del Comitè Executiu Nacional (CEN) de Convergència Democràtica de Catalunya i va ocupar la Secretaria d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació des del juliol de 2004 fins a l’octubre del 2007. Va ser Conseller Nacional de Convergència Democràtica de Catalunya des de l’any 1996 fins a l’estiu de l’any 2008. Va ser Conseller Nacional de la Federació de CiU des de la seva creació fins a l’octubre del 2007 i formar part dels promotors de la Casa Gran del Catalanisme.

És membre de la Plataforma per la Sobirania, del Centre Català de Negocis i col•laborador del Centre d’Estudis Sobiranistes.

És membre del Consell Assessor de la revista Catalan International View.

Des de l’estiu de 2006 escriu assíduament al bloc Enric I. Canela dedicat a temes d’universitat i recerca i, esporàdicament, temes de nutrició i salut.

Escriu cada quatre setmanes a la revista L’Econòmic.

És fundador i va participar, juntament amb sis persones més, escrivint cada dissabte al Bloc Gran del Sobiranisme. Actualment escriu també cada dissabte al Bloc Deu Mil en Xarxa per l’Autodeterminació. És creador i escriu assíduament en el bloc polític La Mosca Vironera.
És un dels promotors de la iniciativa Deu mil a Brussel•les per l’Autodeterminació, actualment Deu mil en Xarxa per l’Autodeterminació, associació de la que és president, que va organitzar la manifestació a Brussel•les el 7 de març de 2009 i la Marxa a Ginebra el 8 de maig de 2010 per lliurar un document al Comitè de Drets Humans de l’ONU en defensa de l’exercici del dret de la nació catalana.

Va ser impulsor i signant de la Iniciativa Legislativa Popular que es va presentar al mes de maig de 2008 per demanar la convocatòria d’un referèndum d’autodeterminació i que va ser rebutjada al mes de juny del mateix any per la Mesa del Parlament.

És fundador i president de Suma Independència.

Ha participat com a ponent en actes de suport a la Consulta per la Independència en diversos pobles de Catalunya.

Va col•laborar a les eleccions al Parlament de Catalunya amb Reagrupament Independentista i en va ser candidat (darrer suplent de la llista per la circumscripció de Barcelona).

És membre fundador de l’Assemblea Nacional Catalana.

El meu perfil a Viquipèdia.

Em podeu escriure a ecanela@telefonica.net.

35 respostes a “Les meves dades personals”

 1. […] dels 10.000 a Brussel·les, liderada per catedràtic de bioquímica i biologia mol·lecular Enric Canela. La presentació consistirà en el lliurament de la proposta d’ILP avalada per més de 10.000 […]

 2. a 23 juny 2009 a les 12:54 Enric Ainsa i Puig

  Benvolgut senyor Canela,

  des de l’Ateneu Sobiranista Català us volem donar tot el nostre suport a aquesta decisió tant compromesa i valenta que heu pres d’abandonar DCD després de la unanimitat de la Mesa del Parlament en contra de la ILP de CEL.

  Sapigueu que en allò que puguem, compteu amb el nostre treball en la consecució de l’alliberament nacional, tant des de l’Ateneu com des del Bloc Sobiranista Català.

  Atentament.

 3. a 16 des. 2009 a les 6:13 Joan

  Llista de publicacions? Quines són les fites científiques més importants que ha aconseguit?

 4. a 01 gen. 2010 a les 5:08 Mag

  Copio del teu blog:

  “He ocupat diferents càrrecs de govern a la UB. He estat vicepresident de la divisió de Ciències Experimentals i Matemàtiques de la UB entre els anys 1986 i 1989, President de la mateixa divisió entre els anys 1989 i 1994, i vicerector d’Economia i Organització entre els anys 1994 i 2001. Vaig ser patró de les fundacions Parc Científic de Barcelona, UB Mèdia, Josep Finestres, Montcelimar, i Bosch i Gimpera. De les fundacions UB Mèdia, Montcelimar i Bosch i Gimpera vaig ocupar la vicepresidència. Des del mes de juny de 2006 torno a ser Patró d’aquesta fundació. Des del 15 de gener de 2008 soc membre del Consell de Govern de la UB.”

  He rebut un mail amb una carta firmada per tu, en la qual se m’invita a secundar la proposta independentiste.

  En no saber qui erets, he cercat i trobat les dades del teu blog. I et vull fer una pregunta. Per què, si has tingut tots aquests càrrecs i et defineixes com a independentiste a la Uni encara no es fan les classes en català?
  Pq, no s’ha aprofitat aquest recurs per procurar que la gent de fora aprengui català si té interès d’estudiar aquí?
  M’agradaria tenir una resposta.
  Cordialment
  Mag

 5. a 13 gen. 2010 a les 12:15 Enric

  Perquè no accentues mai la primera persona de l’indicatiu del verb ser? (sóc). Cordialment.

 6. a 13 gen. 2010 a les 9:15 enriccanela

  Sincerament, perquè fins fa aproximadament 1 mes feia sempre aquesta falta ortogràfica. M’ho van dir i ara ja gairebé mai no la faig. Coses de no haver estudiat mai català. Intento fixar-m’hi, però sempre se’m passa alguna.
  Moltes gràcies, rectificaré el text.

 7. a 09 juny 2010 a les 11:04 Jordi Estrada

  Bon día ENRIC
  Gracias per la esperança que en dones, Jo que desde tot el que esta pesant ja i perdut la esperança de que alguna coseta canvi, que els politics siguin de una vegada per totes gent preparada no per que siguin del partit i amic de aquest o del altre tinguin una cartera i una conselleria o ministeri, no fa masses dies vaig enviar als meus contactes un escrit parlant de això i també la vaig penja en el mur de Facebook.
  Sincerament no coneixia el teu currículum fins fa uns minuts que li llegit, i la veritat persones com tu fan molta falta en un govern, posat al cap davant i escull persones preparades que ens pugin donar una mica de llum, no xarlatans que de aquets els demes partits ja en tenim prou, gent que no necessiti tenir al seu darrera tot un exercit de assessors que els i treguin les castanyes del foc i que ells nomes tinguin que llegui el que els altres escriuen i sàpiga somriure per la foto, tots aquets assessors millor tenir-los al paro, ens costarien mes barats i els que fan de ministres o consellers siguin persones com tu preparades per ajuda al país i no per posar la ma dins la caixa per donar-se la gran vida ells i tot el que els envolten. Es clar tot a costa nostre.
  Be dons des de davant del meu ordinador i esperant que tots aquets ineptes que tenim m’ufanegin un lloc de treball et dong el meu suport incondicional, sempre i que els electricistes, taxistes, botigues, venedors ambulants, planxistes, comercials ……… i tots el que no estem realment preparats per aconseguí un lloc de tanta responsabilitat segueixin fent la seva feina que segur que es el que saben fer.
  Salutacions:
  Jordi Estrada

 8. a 25 jul. 2010 a les 7:54 Antoni Brun

  Bona tarda,
  He de començar per a dir que no sóc independentista per més esforços que facin els imperialistes “mesetarios”, sempre he cregut en que una República Federal, o Confederal, Ibèrica és possible i desitjable, endemés el cost econòmic i social de la independència pot ser brutal. Dit això, i havent patit el rebuig que genera a molta gent d’Espanya el fet de ser català, entenc les posicions dels que pensen que no hi ha res a fer. El que no he vist mai és un full de ruta, ni un estudi social-econòmic de les conseqüències, ni de quins organismes internacionals ens avalarien davant Espanya per a impedir una acció armada, ni de que passaria amb la caixa de la seguretat social (pensions, ajudes,…)
  Un altre tema que em preocupa és la creixent xenofòbia que es detecta en determinats ambients independentistes, com si el feixisme espanyol ens estigués contaminant. Vostè que és d’origen castellanoparlant, i no ha amagat mai el seu cognom com d’altres fan, suposo pot entendre el meus temors vers la xenofòbia i la intransigència que comença a créixer a Catalunya.
  Salutacions.

 9. a 26 jul. 2010 a les 5:48 enriccanela

  Si, ho entenc. Pel que fa a la viabilitat econòmica hi ha molts estudis de diversos economistes.
  Pel que fa a les pensions, etc. És conegut que Catalunya manté la resta d’Espanya (en part). Les normes interacionals són clares al respecte, caldria fer el repartiment. Per injust que fos per a nosaltres, sortiríem guanyant.
  Si tenim en compte el que passarà quan Espanya no sigui receptora sibnó pagadora de fons europeus, ja ens podem preparar.
  Quan al tema militar: Som a l’OTAN i a la UE. Espanya es veuria expulsada.

 10. a 01 ag. 2010 a les 10:03 Antoni Brun

  Em temo que la reacció que tindrien els nacionalistes espanyols, només cal veure el que ha passat amb el tema dels “toros” per comparació amb les Canàries, seria la d’organitzar un ampli boicot comercial, financer i polític contra Catalunya, i ara per ara el gruix comercial de Catalunya és amb Espanya. De les institucions internacionals no me’n refio gens, i molt menys de la NATO,i tenint en compte endemés que França molt vetllarà per a que no se li reproduís un problema similar amb la Catalunya francesa o el País Basc francès. Les agressions el passat dia 10 al President Montilla i Duran em fan témer que a casa nostre també estem incubant quelcom que va més enllà de quatre esbojarrats.
  Gracies per la seva atenció i salutacions.

 11. a 02 ag. 2010 a les 8:57 enriccanela

  Antoni,
  La sort del cavistes va ser el boicot. Avui exporten més que mai. A sobre les empreses espanyoles els compraven el cava per embotellar-lo ells amb marca espanyola.
  No serà fàcil però cal.

 12. a 04 set. 2010 a les 10:59 Antoni Brun

  Segueixo molt pessimista. La visió del desori dels moviments independentistes, la personalitat poc democràtica dels suposats “leaders” Carretero i Laporta i de gent que estarien més confortables en un partit clarament xenòfob i autoritari, les recents declaracions d’Huguet i Puigcercós en relació al nivell de català a la Universitat, el camaleònic i aprofitat comportament de CiU i la seva expectativa de vots fan témer més de lo de sempre at secula seculorum però amb més crispació social i molta frustració pel més que possible fracàs real de l’opció secessionista. Quan Guerra i Felipe diuen que amb qui s’entenien bé era amb Pujol, el retorn de CiU em produeix calfreds. Molt negre.

 13. a 06 set. 2010 a les 10:12 enriccanela

  Antoni,
  Res no està perdut. Cal seguir batallant per aconseguir fer el màxcim de gruix possible.

 14. a 29 set. 2010 a les 2:23 Jordi Estrada

  Bon dia ENRIC,
  Per el que s’està veient això no funcionarà amb va aquests dos, que nomes busquen el lluïment personal i se el primer president de la Generalitat. I parlat amb mol-te gent que diuen que no saben a quin dels dos votar i molts de ells abans eren vota’ns al PSC i ara que veuen que la nostre solucio es el independentisme preguntan a qui votar per que ni un ni l’altre els veuen capaços de portant-se a bon port. Jo soc un de aquests també no se pas a quin de ells votar no amb mereixen ni un ni l’altre cap confiança.
  Ja fa dies que es veu un desencís en els independentistes que no va gens be, perdérem milers de vots si no es troba una solució i amb aquests dos bandarras no hi ha cap solució, faran el que els hi rotarà i tan feliços, i sempre a donar la culpa als independentistes per que no els han votat.
  Quan es va comença a parla de independència la primera persona que vaig llegui vas se tu, i les teves idees en van sembla molt bones i la meva pregunta es molt simple per que no agafes el brau per les banyes i presentes tu un nou partit que aglutini Empresaris d’èxit, Professors de Universitat, Advocats; Jutges, Metges, etc. Gent que no els hi importi treballar per Catalunya i que els seus currículums els avalin. No com ara que SC tot el que vulgui pot ser FUTUR IMPRESENTABLE POLITIC, que mes dona si te estudis primaris o no, que mes donar si esta a l’atur i això es una bona sortida profesional que treballaran mes per les seves escuradas butxaques que per Catalunya. I ja posats a donar idees sempre amb pregunto si algú a mirat si aquests politics de pa sucat amb oli tenen antecedents penals, per que si surten escollits no tinguem la desgracia que se’ns enduen la caixa forta.
  Crec que el poble cátala es mereix un govern amb cara i ulls, un govern que nomes el pot donar professionals que a la empresa privada o publica s’hagin fet un nom.
  Ja se que forma un nou partit ara es molt difícil però no impossible i potser tornaria la alegria dels independentistes.
  Salutacions:
  Jordi Estrada

 15. a 30 set. 2010 a les 7:40 enriccanela

  Hola Jordi,
  Crec que no trigaràs gaire a veure a qui votar perquè alguna cosa passarà, però si no fos així, independència, qui més t’agradi. Jo això ho tinc ben clar, cal votar. Dit això, crec que hi ha diferències.
  T’agraeixo el comentari que fas, elogiós, però jo no tinc les característiques adequades. Només he intentat la unitat, amb poc èxit malauradament. Tampoc hi hauria temps per fer això. Les eleccions es convoquen d’aquí pocs dies i les inscripcions de llistes són abans del dia 25, crec. Per fer u partit necessites més dies. Notari, Ministeri del Interior, etc.
  L’únic que hi puc fer ara és donar suport a qui més confiança m’inspira i demanar que el vot independentista no es quedi a cas o vagi a un partit que no farà res per la independència.
  Personalment crec que l’opció SCI té objectius pocs clars i això em va fer decantar clarament.
  Molts records
  Enric

 16. a 30 set. 2010 a les 10:33 Jordi Estrada

  Bona nit ENRIC

  Be encara que no me has dit a qui votar, la pista que amb dons es prou clara com per veure a qui no votar, esperem dons que passi alguna cosa que ens aclareixi mes les idees però si no es així……Tenim que fer els possibles per assoli la Independència el mes rapit possible.
  Crec que tindria que esta un grup de gent de molt de prestigi davant de tot i que nomes els hi interesses per la independència sense interessos partidistes això es el que trobo a falta de veritat, potser que m’esperava molt, potser necessitava pensar que tot això seria una realitat i que tothom hi posaria el coll sense mirar res mes i que tots treballaríem a una, però això no ha passat malauradament. ¡Quina llàstima perdre una oportunitat com aquesta! Tinc molt clar que tenim que votar tots la independència. Amb la incertesa de no zebra com acabarà i si servirà de alguna cosa.

  ¡Quina llàstima que creguis que no tens las característiques adequades per esta davant del projecte! Al menys tu treballaries nomes per la independència sense importar-te res mes.

  Una abraçada.
  Jordi

 17. a 02 oct. 2010 a les 6:20 enriccanela

  Hola Jordi,
  Torno a donar-te les gràcies per la resposta amable.
  Les pistes per no votar! Si et serveix, nosaltres estem donant suport a Reagrupament perquè és l’opció que ens sembla més correcta, adequada i honrada.
  Jo mateix vaig fent campanya quan m’ho demanen.
  Les coses no són fàcils però potser es vagin aclarint.
  Molts records
  Enric

 18. a 05 oct. 2010 a les 9:22 Antoni Brun

  Doncs bé, on estan els centenars de milers de catalans que demanaven independència? Ara votarem els que varen portar Catalunya d’un dèficit fiscal amb Espanya del 4,5% al 9%? Ara votarem als que varen vendre l’Estatut a Madrid a canvi del cap del President Maragall? Ara votarem els que han fet de la política un negoci? On estan els vots independentistes? La cosa pinta molt malament, vostè ha estat a CiU i se’n va sortir. Que li passa a aquest país, som tant babaus com sembla? Ara ja no puc dir que jo sigui pessimista, és que la realitat ens aclapara.

 19. a 05 oct. 2010 a les 7:33 enriccanela

  Antoni,
  La majoria dels que es manifestaven votaran a CiU. Això és un fet conegut. L’independentisme majoritari està a CiU, altra cosa és que CiU faci res per a l’independentisme. Catalunya té uns comportaments estranys.

 20. a 17 oct. 2010 a les 10:11 joana casadevall

  Bon dia sr. canela!
  Penso que joan Laporta esta fent mal a reagrupament.
  Jo de cor votaria un partit independentista pero la rao em diu que he de votar CiU amb el fi que no hi hagi cap mes tripartit.
  Jo soc llevadora, i la sanitat no l’habia vist mai aixi. Ningu parla ja de la llei de l’avortament que s’ha començat a posar en marxa el mes de juliol, ha sigut un autentic desastre.
  Voste te alguna conexio amb Andorra?
  Atentament.

  JOANA
  PD. Perdoni les faltes d’ortografia, soc de la generacio que no hem fet mai gramatica.

 21. a 17 oct. 2010 a les 12:45 enriccanela

  Hola Joana,
  No, no tinc cap connexió amb Andorra.
  No hi haurà tripartit. Justament la setmana passada escrivia vot útil reflexionant sobre aquest tema. Convé que hi hagi qui tibi a CiU cap a l’independentisme.
  Salutacions cordials
  Enric

 22. a 12 maig 2011 a les 9:14 Francesc

  Benvolgut Blogaire,

  T’escric des del MNACTEC (Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya). Actualment estem promocionant la participació en el Joc del Big Bang des de de la web http://www.bigbang.cat, un joc de caire educatiu i científic, que conté una sèrie de concursos per fomentar-ne la participació, i com a premi destacat hi ha un viatge a Ginebra per a 2 persones per visitar el Laboratori Europeu de Física de Partícules (CERN). També hi ha concursos de relats i fotografies, tot orientat a un públic jove.

  Volem convidar-te a participar en aquest joc i demanar-te la teva col·laboració per la difusió del concurs en el teu Blog amb la publicació d’un banner del Joc del Big Bang que et puc enviar si em facilites un email. Si hi estàs d’acord, pots publicar el banner en el blog o escriure un post sobre el tema. Si veus que necessites més informació només cal que ens ho diguis.

 23. a 12 maig 2011 a les 10:47 Enric I. Canela

  Francesc,
  Correu enviat.

 24. a 03 jul. 2011 a les 6:10 Joe Wanduhr

  Salut, your review above surely have me interested up to the last word, so I just had to comment on it. Accidentally I found it through Altavista and I must confess to you I usually never read the entire review of a blog as I more or less always get tired of the “blabla” which is offered to me on a frequent basis. Yours is totally different and finally well researched or written. Will for sure further check out your blog! 🙂

 25. a 30 oct. 2011 a les 10:37 Anna

  Va dir un que en sabia que ” Un només es propietari del que es capàç de defendre”

  Potser ja toca que ho fem així. Com? molt senzill. Vaga fiscal. El que ens correspon pagar, ho paguem peró no a madrid sino a la Generalitat.

  Ja ni ha prou de lamentacions i expol.li voluntari.

  Anna

 26. a 30 oct. 2011 a les 7:08 Enric I. Canela

  Em sembla Anna que això és literalment impossible. Jo no pago, paga la meva empresa que m’ho reu del sou.

 27. a 13 gen. 2012 a les 10:54 Virgilio Fernandez Acebo

  Apoyo un aumento presupuestario a la investigación en España, único mecanismo conocido en los países desarrollados para avanzar económicamente hacia el futuro.

  Se han perdido unas décadas de oro y aún hay posibilidades de replantear esta vía: ¡Que no inventen “ellos”!

  Virgilio Fernández Acebo

 28. a 30 gen. 2012 a les 9:29 Joan

  Estimat Company/a

  Com suposo ja saps, el proper 10 de Març es constitueix l’ANC. Dins de l’Assamblea (www.assamblea.cat) hi ha la sectorial de SANITAT per a la Independència, on es vol defensar i exposar totes les necessitats i inquietuts (retallades) del nostre sector (S’inclouen els professionals farmacèutics, metges, infermers, del sector farmacèutic, recerca, hospitalari i Sanitari en general).

  Qualsevol aportació d’idees, suggeriments i col.laboracions, és benvinguda i necessària.

  Properament farem la reunió de la nostra sectorial, i Esperem tenir-te entre nosaltres.

  Per si vols participar, col.laborar, contacta amb Llorenç Sotorres sanitat@assemblea.cat

  FES-NE LA MÀXIMA DIFUSIÓ QUE PUGUIS ENTRE ELS COMPANYS DEL SECTOR.

 29. […] de l’Alimentació. I com a moderadors: Pere Puigdomènech, professor d’investigació del CSIC, Enric Canela, catedràtic de la Universitat de Barcelona, Pere Arús, director científic de l’Institut de […]

 30. […] de l’Alimentació. I com a moderadors: Pere Puigdomènech, professor d’investigació del CSIC, Enric Canela, catedràtic de la Universitat de Barcelona, Pere Arús, director científic de l’Institut de […]

 31. a 26 maig 2014 a les 10:17 Montse López

  Has arribat molt adalt, jo vaig compartir amb tu els pasos primers de guanyar-te els pempis….. al carrer Balmes…. Amb els Pi!!

 32. a 29 jul. 2017 a les 1:34 joan cf

  Benvolgut dr. Canela,

  Moltes persones seguim el vostre bloc, les vostres informacions i opinions sobre la recerca i la universitat des d’un punt de vista d’algú que sempre ha estat sobiranista.
  Per això ens fa molt de mal als ulls veure que entre els enllaços que poseu com a preferits en aquest bloc encara hi hagi un emissor de notícies tòxiques de les que dicten els poders desinformadors espanyols.
  N’hi ha prou amb posar al cercador d’internet : tejedor rius vanguardia per saber-ne algunes de les accions en el passat.
  Segur que que hi ha prou assortit de webs de notícies des d’un punt de vista català molt més beneficioses que no pas aquesta.
  Cordialment,

 33. a 30 jul. 2017 a les 5:35 Enric I. Canela

  Hola,
  Fa més de sis o set anys que no miro aquests preferits. Era gent que em seguia o jo a ells. Els hauré de revisar i ho faré.
  Gràcies.
  Records

 34. a 07 nov. 2017 a les 12:22 Roc

  Senyor Eniric Canela,

  M’agradaria poder contactar amb vostè ja que per la informació que he pogut conèixer via internet, he pogut veure que em podria ajudar en una idea que vaig tenir i m’agradaria poder dur a terme.

  La idea seria la organització d’una gran mobilització motera des de Catalunya fins a Brussel·les per la manifestació que es vol fer per el pont de la immaculada el dia 6 de desembre.

  Tot això té una història de fons curiosa que si l’interessa li podria explicar detalladament mes endavant.

  Atentament;

  Roc Mestres.

 35. a 26 febr. 2019 a les 6:18 Feliu Mones

  Hola, M’agradaria contactar amb vostè, ja que entenc que els seus avantpassats estan relacionats amb els Mones Mauri i els Campos. Si vol podem quedar una estona…Gracies Feliu

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació