Skip to content

Enric I. Canela

  • Inici
  • Les meves dades personals
  • Documents d’interès
  • Home
  • 2009
  • juliol
  • 24
  • Cafeïna, glucosa i cervell

Cafeïna, glucosa i cervell

Posted on 24 juliol 2009 By Enric I. Canela 2 comentaris a Cafeïna, glucosa i cervell
Articles Enric I. Canela, Ciència, Nutrició
Tweet

Enric I. Canela

Llegia que un estudi elaborat pel Grup de Neuropsicologia de la UB ha demostrat que el rendiment en tasques de reacciometria, psicomotricitat i aprenentatge milloren amb l’administració prèvia de dosis baixes o moderades de cafeïna i glucosa – o la combinació d’ambdues -, com les contingudes en el cafè o les begudes de cola.

Interessant demostració pràctica d’una cosa que des del punt de vista bioquímic sembla relativament clar, si bé, com en tot, mancava la prova clínica. La veritat és que no sabia que no s’havia demostrat.

Jo, però, cafè sense sucre i cap refresc.

Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱

Navegació d'entrades

❮ Previous Post: Ara volen espanyolitzar Medicina
Next Post: La dieta i la capacitat cognitiva dels infants ❯

2 thoughts on “Cafeïna, glucosa i cervell”

  1. Noemí ha dit:
    26 juliol 2009 a les 6:50

    Jo havia sentit que la glucosa sempre havia funcionat molt bé per al cervell.

  2. enriccanela ha dit:
    26 juliol 2009 a les 8:00

    Noemi,
    ÉS l’aliment del cervell, sense no funciona (bé temporalment pot viure però poc).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Follow @enriccanela
juliol 2009
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« juny   ag. »

Categories

Arxius

Copyright © 2023 Enric I. Canela.

Theme: Oceanly by ScriptsTown