Skip to content

Enric I. Canela

  • Inici
  • Les meves dades personals
  • Documents d’interès
  • Home
  • 2009
  • agost
  • 17
  • La xocolata redueix el risc d’atac cardíac

La xocolata redueix el risc d’atac cardíac

Posted on 17 agost 2009 By Enric I. Canela 1 comentari a La xocolata redueix el risc d’atac cardíac
Articles Enric I. Canela, Ciència, Nutrició, Salut
Tweet

Enric I. Canela

Es veu que s’ha comprovat que menjar xocolata dues vegades per setmana redueix el risc de morir a causa d’atacs de cor. La reducció obtinguda per una anàlisi estadística va ser del 66%.

De totes formes atès que l’estudi no va identificar el tipus de xocolata i que el benefici es deu al cacau, probablement encara les dades millorarien si ens referíssim a xocolates riques en cacau.

A la Unió Europea es denomina xocolata amb llet la que conté un mínim del 25% de cacau i xocolata negra la que conté un mínim d’un 35% (Journal of Internal Medicine; Volume 266, Pages 248-257, “Chocolate consumption and mortality following a first acute myocardial infarction: the Stockholm Heart Epidemiology Program” Authors: I. Janszky, K.J. Mukamal, R. Ljung, S. Ahnve, A. Ahlbom, J. Hallqvist).

Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱

Navegació d'entrades

❮ Previous Post: El Pla de Bolonya a la Universitat Catalana d’Estiu
Next Post: TIC: a la cua ❯

One thought on “La xocolata redueix el risc d’atac cardíac”

  1. Retroping: El cacau redueix el risc d’infart cardíac « CODI Ç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Follow @enriccanela
agost 2009
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
« jul.   set. »

Categories

Arxius

Copyright © 2023 Enric I. Canela.

Theme: Oceanly by ScriptsTown