Skip to content

Enric I. Canela

  • Inici
  • Les meves dades personals
  • Documents d’interès
  • Home
  • 2010
  • febrer
  • 14
  • Els perills del fregits industrials

Els perills del fregits industrials

Posted on 14 febrer 2010 By Enric I. Canela No hi ha comentaris a Els perills del fregits industrials
Articles Enric I. Canela, Nutrició, Salut
Tweet

Enric I. Canela

Llegia un article a Madri+d sobre les patates fregides en bossa i els olis. La idea és que els olis que es fan servir són dolents per a la salut.

Efectivament, els olis emprats “olis vegetals” són gairebé sempre olis de coco i palma en els que abunden els àcids grassos saturats i especialment olis vegetals hidrogenats, molt més barats i estables, però amb àcids grassos trans perjudicials per a la salut.

La legislació no obliga, de moment, a dir la quantitat d’àcids grassos trans que contenen els aliments fregits, però espero que aviat ja sigui així.

Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱

Navegació d'entrades

❮ Previous Post: La conveniència d’informar-se bé
Next Post: Rànquing inutil i periodisme de titular absurd ❯

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Follow @enriccanela
febrer 2010
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
« gen.   març »

Categories

Arxius

Copyright © 2023 Enric I. Canela.

Theme: Oceanly by ScriptsTown