Skip to content

Enric I. Canela

  • Inici
  • Les meves dades personals
  • Documents d’interès
  • Home
  • 2010
  • abril
  • 6
  • Les cebes i la salut

Les cebes i la salut

Posted on 6 abril 2010 By Enric I. Canela No hi ha comentaris a Les cebes i la salut
Articles Enric I. Canela, Nutrició, Recerca, Salut
Tweet

Enric I. Canela

Llegeixo que un grup d’investigadors de la UdL està estudiant les propietats antioxidants de la ceba i els efectes beneficiosos que té aquest aliment sobre l’intestí. En un termini de tres mesos els investigadors calculen que tindran els primers resultats de la recerca, que pretén aprofundir en aquesta qüestió per incloure la ceba com a ingredient d’aliments funcionals, és a dir, aquells aliments modificats o enriquits per millorar alguna funció del nostre organisme.

Aquesta és la primera investigació sobre els efectes antioxidants de la ceba, impulsada arran del conveni firmat amb l’associació de productors catalans d’aquest vegetal.

Els investigadors es basen en l’anàlisi de la pell i la polpa de dues varietats de ceba i estudien de quina manera és més eficient per evitar l’oxidació de l’intestí prim. Un cop acabat aquest primer estadi, la recerca es podria estendre a altres zones de l’aparell digestiu.

La notícia no deu estar gaire ben donada perquè es ben conegut l’efecte de la quercetina (veure Onions: a source of unique dietary flavonoids o Curry & onion chemicals may prevent colon cancer).

Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱

Navegació d'entrades

❮ Previous Post: Dijous els anti-Bolonya oocuparan la Complutense de Madrid
Next Post: Hi ha capital risc? ❯

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Follow @enriccanela
abril 2010
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
« març   maig »

Categories

Arxius

Copyright © 2023 Enric I. Canela.

Theme: Oceanly by ScriptsTown