Skip to content

Enric I. Canela

  • Inici
  • Les meves dades personals
  • Documents d’interès
  • Home
  • 2010
  • maig
  • 3
  • El DHA millora les capacitats dels malalts d’Alzheimer

El DHA millora les capacitats dels malalts d’Alzheimer

Posted on 3 maig 20103 maig 2010 By Enric I. Canela No hi ha comentaris a El DHA millora les capacitats dels malalts d’Alzheimer
Articles Enric I. Canela, Nutrició, Recerca, Salut

Enric I. Canela

La revista Alzheimer’s & Dementia ha publicat (de moment només online, està en premsa) l’article Beneficial effects of docosahexaenoic acid on cognition in age-related cognitive decline de Karin Yurko-Mauro, Deanna McCarthy, Dror Rom, Edward B. Nelson, Alan S. Ryan, Andrew Blackwell, Norman Salem, Jr., Mary Stedman; on behalf of the MIDAS Investigators (mes de maig).

L’article demostra que malalts afectats de pèrdua de capacitat cognitiva a causa de l’edat (de 55 anys o més) milloraven la seva capacitat d’aprenentatge i memòria després de prendre durant 24 setmanes 900 mg cada dia d’àcid docosahexaenoic (DHA) procedent d’algues. Una

Aquest treball posa de manifest la gran importància que té aquest àcid poliinsaturat omega-3 que es troba al peix blau.

Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱

Navegació d'entrades

❮ Previous Post: El nou Campus de l’alimentació de la UB es posa en marxa
Next Post: Convocatòries catalanes als CEI 2010 ❯

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

maig 2010
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
« abr.   juny »

Categories

Arxius

  • Inici
  • Les meves dades personals
  • Documents d’interès
  • Inici
  • Les meves dades personals
  • Documents d’interès

Copyright © 2025 Enric I. Canela.

Theme: Oceanly by ScriptsTown