Skip to content

Enric I. Canela

  • Inici
  • Les meves dades personals
  • Documents d’interès
  • Home
  • 2010
  • novembre
  • 14
  • Les isoflavones i el càncer de pit

Les isoflavones i el càncer de pit

Posted on 14 novembre 2010 By Enric I. Canela No hi ha comentaris a Les isoflavones i el càncer de pit
Articles Enric I. Canela, Nutrició, Recerca, Salut

Enric I. Canela

Llegia que l’augment dels fitoestrògens de la soja que es troben normalment en la dieta poden modificar el risc d’alguns tipus de càncer de mama. Són els resultats presentats en les Ninth Annual AACR Frontiers in Cancer Prevention Research Conference, celebrada a Filadèlfia entre el 7 i el 10 novembre.

Anne Weaver, una estudiant graduada a la Universitat de Buffalo i investigadora del Roswell Park Cancer Institut van avaluar a 683 dones amb càncer de mama i les van comparar amb 611 dones sanes. A l’estudi es van determinar les isoflavones en la dieta, en lloc de fer-ho en els complements alimentosos.

Les dones amb major ingesta d’isoflavones tenien aproximadament un 30% menys de risc de tenir un tumor invasiu de pit invasiu, i un 60% de disminució del risc de tenir un grau tumor de grau 1.

Són resultats no concloents però al mateix temps donen  peu a més recerca per tenir dades sobre com prevenir aquest tipus de càncer.

Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱

Navegació d'entrades

❮ Previous Post: El rector de la UB president del Fòrum Intenacional d’Universitats Públiques
Next Post: L’UOC exclou el català dels postgraus ❯

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

novembre 2010
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
« oct.   des. »

Categories

Arxius

  • Inici
  • Les meves dades personals
  • Documents d’interès
  • Inici
  • Les meves dades personals
  • Documents d’interès

Copyright © 2025 Enric I. Canela.

Theme: Oceanly by ScriptsTown