Skip to content

Enric I. Canela

  • Inici
  • Les meves dades personals
  • Documents d’interès
  • Home
  • 2016
  • febrer
  • 13
  • Fruits dels acords amb la República de l’Equador

Fruits dels acords amb la República de l’Equador

Posted on 13 febrer 2016 By Enric I. Canela No hi ha comentaris a Fruits dels acords amb la República de l’Equador
Articles Enric I. Canela, Universitat
Tweet

Enric I. Canela

Llegia que 2.322 docents del Magisteri Fiscal de la República d’Equador han aconseguit les seves mestratges en educació, després de culminar els seus estudis la Universitat de Barcelona, la Universitat Complutense de Madrid i la Universitat Nacional d’Educació a Distància. A l’acte va intervenir el rector de la Universitat Complutense de Madrid, Carlos Andrade.

Aquest resultat és part del conveni que va signar el Ministeri d’Educació amb aquests centres d’estudi superior per a la formació dels professors amb títols de quart nivell en 2014. Aquestes universitats han dirigit aquest procés per millorar la qualitat de l’educació pública mitjançant la capacitació de 809 docents de Quito, 952 de Guayaquil i 561 de conca. Les especialitzacions que comporten els Mestratges són bàsicament: Matemàtiques, Física i Química, Geografia, Llengua, Educació Infantil i Orientació Educativa.

La notícia diu quatre universitats i hi afegeix “Universidad.es”, però això es una fundació de promoció de les universitats de l’Estat espanyol al món. De fet, el 23 d’abril de 2014, en el mateix acte de la Investidura Doctor Honoris Causa per la Universitat de Barcelona del president de la República de l’Equador, Rafael Correa Delgado, va tenir lloc a Barcelona la signatura del conveni entre el ministre d’Educació d’Equador, Universidad.es, la Universitat Autònoma de Madrid, la Universitat de Barcelona, la Universitat Complutense de Madrid i la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED). L’altre universitat és l’Autònoma de Madrid, però la notícia no l’esmenta. Segurament és una errada.

Ara em toca dir que la Universitat de Barcelona, la primera de l’Estat, havia estat “oblidada” inicialment. Gràcies a una àgil maniobra es va poder solucionar. El rector, Dídac Ramírez va estar amatent. Cal felicitar al professor Joaquim Prats que les coses hagin anat tan bé. Ha estat l’ànima. Jo no en sé més, però ell ens ho podria explicar amb detall.

Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱

Navegació d'entrades

❮ Previous Post: La inserció laboral i la satisfacció dels titulats universitaris de les universitats catalanes
Next Post: La universitat vol més suport ❯

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Follow @enriccanela
febrer 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  
« gen.   març »

Categories

Arxius

Copyright © 2023 Enric I. Canela.

Theme: Oceanly by ScriptsTown