Skip to content

Enric I. Canela

  • Inici
  • Les meves dades personals
  • Documents d’interès
  • Home
  • 2016
  • abril
  • 14
  • La química de cada dia

La química de cada dia

Posted on 14 abril 201614 abril 2016 By Enric I. Canela 1 comentari a La química de cada dia
Articles Enric I. Canela, Divulgació, Universitat
Tweet

Enric I. Canela

Vaig rebre un correu electrònic del company i admirat Claudi Mans que ens diu que per Sant Jordi ha tret un altre llibre. Diu que signarà de 12 a 13 h i de 17 a 18 h el dia de Sant Jordi a l’estand de la UB que estarà a Rambla de Catalunya-Provença.

El llibre és “La química de cada dia. Com la química ens ajuda a comprendre la cuina i moltes altres coses”

Coneixent com escriu l’autor, ja sabeu: aprendreu, us distraurà i somriureu

Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱

Navegació d'entrades

❮ Previous Post: La nova imatge corporativa de la Universitat de Barcelona
Next Post: Baixa temporal ❯

One thought on “La química de cada dia”

  1. Claudi Mans ha dit:
    14 abril 2016 a les 10:59

    Abrumat, Enric, pel teu comentari…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Follow @enriccanela
abril 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
« març   maig »

Categories

Arxius

Copyright © 2023 Enric I. Canela.

Theme: Oceanly by ScriptsTown