Skip to content

Enric I. Canela

  • Inici
  • Les meves dades personals
  • Documents d’interès
  • Home
  • 2016
  • juliol
  • 14
  • La cuina té molta ciència

La cuina té molta ciència

Posted on 14 juliol 2016 By Enric I. Canela No hi ha comentaris a La cuina té molta ciència
Articles Enric I. Canela, Ciència, Nutrició, Salut, Universitat
Tweet

Enric I. Canela

Fa quatre mesos escrivia La cuina del futur de la mà d’un gran expert. Era un escrit arran que havia llegit que Pere Castells, coordinador de la Unitats d’Estudis i Recerca en Ciència i Cuina del Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona, acaba de publicar el llibre ‘La cuina del futur’.

Ara torno referir-me al prolífic Pere Castells. Li fan una entrevista sobre aquest llibre. Es fa curt. Us deixo la darrera pregunta resposta.

Cuina i ciència és un oxímoron?

Els de Harvard ens vénen a buscar aquí perquè fem el curs de ciència i cuina allà. Ferran Adrià, Joan Roca, Carme Ruscalleda, Santi Santamaria… han creat un microclima a Catalunya únic al món. Ara hem d’academitzar-ho. Arribarà un moment que hi haurà doctors en gastronomia. Em preocupa molt la quantitat d’innovacions que s’han produït en un restaurant i que s’han quedat allà
.

Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱

Navegació d'entrades

❮ Previous Post: La guerra de les notes de tall
Next Post: Dimarts la V Trobada de Divulgadors Científics de la UB ❯

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Follow @enriccanela
juliol 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
« juny   ag. »

Categories

Arxius

Copyright © 2023 Enric I. Canela.

Theme: Oceanly by ScriptsTown