Skip to content

Enric I. Canela

  • Inici
  • Les meves dades personals
  • Documents d’interès
  • Home
  • 2018
  • abril
  • 23
  • Olis i greixos (I)

Olis i greixos (I)

Posted on 23 abril 2018 By Enric I. Canela 1 comentari a Olis i greixos (I)
Articles Enric I. Canela, Ciència, Divulgació, Nutrició
Tweet

Enric I. Canela

El dia 16 d’abril vaig publicar a MÉSECONOMIA un article que vam titular Olis i greixos en la nostra alimentació. És la primera part d’un text de divulgació d’un tema que, al meu parer, està molt mal gestionat pels conjunt del sistema mundial de salut.

El propòsit d’aquests articles és el d’intentar apropar alguns conceptes al públic en general. També posar de manifest que algunes de les pràctiques nutricionals que s’aconsellen poden arribar a ser nocives.

Acabo amb el comentari: Podria ser que l’oli de llavor de soia, dels més rics en omega-6 i dels més consumits, fos dels pitjors per al nostre organisme, contradient així moltes campanyes orquestrades per alguns països “creadors d’opinió” com Estats Units?

Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱

Navegació d'entrades

❮ Previous Post: La flexibilitat curricular a la universitat
Next Post: Els SGR de les universitats ❯

One thought on “Olis i greixos (I)”

  1. Retroping: Enric I. Canela » Blog Archive » Olis i greixos (II)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Follow @enriccanela
abril 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
« març   maig »

Categories

Arxius

Copyright © 2023 Enric I. Canela.

Theme: Oceanly by ScriptsTown