L’AVUI dedica un espai a parlar que Catalunya lidera el consum de cànnabis i alcohol a l’Estat. De líders i motors de l’economia i la innovació, hem passat en pocs anys a deixar que Madrid es posi davant, mentre que assolim aquest indesitjat lideratge. Moltes coses s’estan fent malament.

La Vanguardia El País ABC ens comenta avui l’allunyament d’Espanya de l’Agenda de Lisboa per  a les reformes estructurals i econòmiques que mostre l’informe 2006 de seguiment publicat ahir pel World Economic Forum. La Razón, en un atac d’espanyolisme ranci, encara troba que com que avancem, ja va bé.

Cinco Dias El País ens parlen de l’última enquesta de l’INE relativa a la innovació.

L’AVUI demana infraestructures a l’arc mediterrani per tirar endavant la R+D.

2 respostes a “Notícies de premsa del 14 de desembre”

 1. a 14 des. 2006 a les 1:56 Marc

  Enric,

  Volia felicitar-te pel bloc. Avui mateix hi he obert un link des del meu bloc (www.catalunyafastforward.blogspot.com):

  Gracies,
  Marc

 2. a 16 des. 2006 a les 12:23 enriccanela

  Moltes gràcies Marc. Intentaré posar coses útils per a tots aquells que estimem la universitat, la recerca, les TICs i que creiem que són les eines imprescindibles per integrar Catalunya en la Societat del Coneixement. I que creiem que és mitjançant la recuperació de la nostra capacitat de decidir en les qüestions que ens són pròpies que podrem assolir-ho.
  Enric

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació