Avui la premsa escrita ha destinat molt poc espai a la universitat i la recerca. Tampoc he vist res de TICs. Suposo que els temes de les eleccions ocupen l’espai i el temps dels diaris.

L’ABC  dedica un espai a com triar carrera a les universitats de Madrid i a alguna altra que els hi cau bé, comenta que la universitat ja no està massificada. S’acosta la selectivitat i és el moment de parlar-ne.

També l’ABC, aprofitant el moment, publica un article sobre el perfil de l’universitari espanyol basant-se en l’estudi de la Fundació BBVA fet ja temps. El podeu llegir en aquest bloc on el vaig publicar el 30 de novembre passat.

L’ABC també publica que el Parlament català va refusar la reprovació al conseller Huguet demanada pel PP. Demà es tronarà a parlar d’Huguet ja que compareixerà a petició de CiU.

A El País Digital es pot llegir un interessant article de Jesús Ávila titulat Carrera científica y financiación de proyectos. Des de la Biomedicina parla de la dificultat dels joves científics i demana recursos per fomentar i donar suport a la pedrera.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació