Del web de Telenotícies de TVC

Un dels problemes crònics de la universitat catalana és que els professors no aconsegueixen una certa estabilitat laboral fins al voltant dels 40 anys. Abans, els candidats a una plaça fixa recorren un llarg camí que passa per encadenar diverses beques i contractes temporals. Aquest migdia, un grup de docents de la Universitat Autònoma de Barcelona s’han queixat de les seves condicions laborals, que consideren precàries. Els professors han elaborat un manifest contra el nou reglament de la carrera acadèmica d’aquesta universitat i hi han presentat 300 firmes de suport.

Una resposta a “Professors de la UAB es manifesten per denunciar la seva precarietat laboral”

  1. a 10 juny 2007 a les 9:05 Edunomia

    Per què es produeix la precarietat laboral a les universitats?…

    El blog de l’Enric Canela és una extrordinària font d’informació rellevant. Li he d’agrari que m’hagi fet adonar de la notícia de les protestes de professors en precari a la UAB.
    Però em pregunto per què hi ha professors e…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació