Som a l’estiu i les notícies de l’àmbit són escasses.

El País de dissabte publica un reportatge sobre la Universitat de Gal·les. Aquesta universitat té organitzada una espècie de franquícia de títols. Cobra per tal de cedir el nom i que altres universitats imparteixin aquests títols. En alguns casos són legals, però en altres no. Més aviat és una estafa practicada per algunes centres espanyols. En alguns casos la cosa és legal però en altres no i els titulats no aconseguiran la validesa del títol a l’Estat espanyol. Cal anar amb peus de plom.

El Punt parlava dissabte del nou campus universitari d’Igualada. S’hi dedicaran 3 milions d’euros del Pla d’Inversions Universitàries.

El diumenge els diaris no parlaven de res important relatius a les universitats i la recerca.

Expansión publica avui un interessant article sobre la creació d’empreses des de la universitat. Descriu el procés de creació en cinc passos.

El País publica una nota sobre la reunió a Barcelona de 300 parcs científics i tecnològics en la seva XII Conferència Mundial.

La Vanguardia parla de l’Asesoria I+D+i creada fa 10 anys per Víctor Tarruella. Parla dels avantatges fiscals derivats de fer R+D+i. L’article està bé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació