Estar al dia


Enric I. Canela

Llegeixo al DOGC d’avui:

La Facultat de Geografia i Història i la Facultat de Filosofia canvien d’emplaçament. Segons el DOGC d’avui La Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, amb seu a Barcelona, al carrer Baldiri Reixac, s/n, imparteix els estudis de llicenciat o llicenciada en geografia, història, història de l’art i el segon cicle d’antropologia social i cultural.

La Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona, amb seu a Barcelona, al carrer Baldiri Reixac, s/n, imparteix els estudis de llicenciat o llicenciada en filosofia.

La Universitat de Barcelona ha manifestat la voluntat de procedir al canvi d’emplaçament de la Facultat de Geografia i Història i de la Facultat de Filosofia al carrer Montalegre, 6-8, de la ciutat de Barcelona, i ha sol·licitat l’autorització al Departament d’Innovació, Universitats i Empresa.

Amb aquest canvi d’emplaçament la Universitat compta amb uns espais nous, que asseguren un funcionament correcte de les activitats dels dos centres docents i dels onze departaments que acullen aquest equipament nou, i el correcte desenvolupament de les tasques docents i investigadores amb garanties de qualitat i quantitat. Aquest nou emplaçament s’ajusta a les normes relatives a salut laboral, emergències i seguretat per a les persones que hi treballen i les que hi estudien.

A petició de la Universitat de Barcelona, d’acord amb el que estableix l’article 109.1 de la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya, i a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article únic

Autoritzar el canvi d’emplaçament de la Facultat de Geografia i Història i de la Facultat de Filosofia, que tindran la seva seu al carrer Montalegre, 6-8, de Barcelona.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació al DOGC.

Sort que abans danar-hi la gent no llegeix el DOGC, tot el curs s’ha impartit a Montealegre i els edificis antics pràcticament no existeixen.

2 respostes a “Estar al dia”

 1. a 23 jul. 2007 a les 2:04 Laia

  Pensa que aquest expedient s’ha tramitat molt ràpid i no portava cap problema. La llei sempre va darrera de la realitat.
  Imagina’t el que tardarà implantar medicina! No existexen ni les directrius necessàries per fer un grau, ni ha sortit el famós projecte de decret! Que per cert, si s’aprova tal com està a la web del MEC ja podem tancar barraca, la gene no tindrà cap competència! I recordo, per aquells que no ho saben, que el MEC no admet cap nou pla d’estudis de les antigues llicenciatures. Medicina a la UdG i a la UPF ha de ser un grau! (un grau amb directrius!!) Ja podem començar a treballar i fer espavilar el MEC si ho volem pel curs 2008-09!

 2. a 23 jul. 2007 a les 3:59 enriccanela

  Jo no dubto de la velocitat de la tramitació, però si de la manca d’eficàcia de l’administració (no dels que hi treballen, sinó del sistema burocàtic). L’expedient s’hauria d’haver obert abans del trasllat. En quina data el va lliurar la UB? Bé, no segueixo.
  Jo no estic d’acord amb que amb el decret no tingui competències la GC. La LOMLOU li dóna absolutament la clau. Justament molts rectors estan en contra per això.
  Quant a directrius, no cal. El decret només preveu aquelles assignatures de primer que seran fàcilment subsumides en les altres, a més si que hi ha les europees. Jo no em complicaria gens la vida.
  I és cert, els terminis de l’esborrany de decret són clars, cal córrer si es vol començar al 2008-09. La trampa seria fer l’ampliació com si fossin extensions de altres universitats, però jo no ho faria. Jo començaria a treballar ahir.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació