Enric I. Canela

El professor Winkler, president de l’European Universities Association (EUA) va comentar al regne Unit alguns punts interessants sobre els nous reptes de les universitats europees.

Segons el professor Winkler, els punts clau per a la modernització de les universitats i que formen l’espina dorsal de la Declaració de Lisboa de la EUA són crear una autèntica autonomia per a les universitats que estigui acompanyada d’un retiment de comptes a la societat; ajudar-les a incrementar la cultura de la qualitat de l’ensenyament superior; ampliar l’accés a l’ensenyament superior; esforçar-se per la recerca d’excel·lència i especialment donant millors oportunitats de treballar independentment als investigadors joves amb talent; i augmentar el finançament per a l’ensenyament superior a Europa.

A veure si aquí prenen nota.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació