Enric I. Canela

Finalment ha vist la llum el decret que reesctructura el DIUE. Es va anunciar al començament d’estiu, tal com vaig publicar en aquest bloc, i es va aprovar dilluns passat. El decret es llarg, té 52 pàgines. Caldrà llegir-ho amb calma.

El que si puc constatar és que el que diu em sembla que no coincideix amb el que va dir la comissionada per a Universitats i Recerca Blanca Palmada en les seves declaracions. Caldrà fer les pertinents comprovacions sobre els canvis fets en relació al decret 571/2006. El que si és cert és que sembla que hi ha un reforçament i clarificació de les funcions del comissionat per a Universitats i Recerca.

Una resposta a “Publicat el decret de reestructuració del departament d’Innovació, Universitats i Empresa”

  1. a 13 set. 2007 a les 8:37 enriccanela

    Sembla que en paral·lel la Laia Gabarró ha publicat aquesta mateixa notícia al seu bloc. No podia ser altrament. La Laia se n’alegra perquè finalment podran treballar. I jo per ella i els seus companys.

    A veure si aquest decret serà útil. M’agradaria

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació