La Fundació TicSalut


Del diari AVUI

Més de 200 empreses de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) han participat aquest dilluns en l’acte de constitució del Consell Assessor d’Empreses de la Fundació TicSalut, entitat impulsada per la Generalitat que té per missió assolir la plena incorporació del sistema sanitari català a la societat del coneixement i aprofitar les potencialitats de les TIC. El Consell serà l’òrgan assessor del Patronat de la Fundació i de participació de les empreses col·laboradores. La iniciativa cerca la màxima implicació de les empreses de les TIC en la modernització del sector salut de Catalunya i l’acte s’ha dut a terme en una sessió plenària a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques a Barcelona, presidida per la consellera de Salut, Marina Geli.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació