Enric I. Canela

Ramon Folch publica a El Periódico un article d’opinió on intenta clarificar al gran públic alguns aspectes de le reforma que ha de portar a Catalunya, a través de l’Estat, faltaria més, a integrar-se a l’Espai Europeu d’Educació Superior.

Sense que això vulgui dir que jo hagués escrit un article igual, hi ha matisos, coincideixo força amb l’opinió de Ramon Folch.

2 respostes a “El president del consell social de la UPC parla de la reforma de Bolonya”

 1. a 06 des. 2007 a les 10:39 Elies

  Enric, diu coses interessants, en Ramon Folch. Com a mínim planteja alguns debats interessants, sobre els que potser jo tampoc comparteixo íntegrament les receptes (ni tan sols crec en la seva viabilitat, tal i com estan les coses), però sí que aquest debat té derivades que haurien de marcar tendències clares en la política universitària. Quina és la part que han de finançar els estudiants? en un entorn de subvenció pública tan elevada… com es poden admetre les taxes de fracàs o baix rendiment que hi ha? La forma de govern dels nostres centres i universitats… és la més adequada o ens fa perdre oportunitats? Uf, moltes coses, i és bo que se’n parli.

  Per cert, no és el president del Consell Social de la UPF, ho és de la UPC. De la UPF ho és la Mercè Sala.

 2. a 06 des. 2007 a les 11:32 enriccanela

  Elies,
  Si. Una errada que ara corregiré. Escriure ràpid. Gràcies.
  El que diu és força interessant. La veitat és que l’he escoltat sovint i té una virtud, la claredat. I com he dit, hi coincideixo força.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació