Enric I. Canela

La meva recomanació és que llegiu l’últim escrit de Víctor Terradellas al seu bloc: Qui té por del del dret a decidir?. Recordeu que Víctor és l’impulsor de la Plataforma per la Sobirania de la qual formo part i que em dóna alguna esperança pel que fa al futur de Catalunya.

2 respostes a “Més sobre el dret a decidir”

 1. a 15 març 2008 a les 2:54 Joan rubial

  Dr. Enric Canela em sembla del tot inapropiat que com a president del CperC no mantingui la independència, que es declari membre de la plataforma per la sobirania, o que pregui partit indicant a la seva web “El projecte homogeneïtzador espanyol avança inexorablement. Catalunya com a projecte col•lectiu està en crisi cal un altre cop recuperar la unitat, referint-me a la unitat del sobrianisme. Duran Lleida és un inconvenient”.

 2. a 15 març 2008 a les 3:04 enriccanela

  Benvolgut Sr. Rubial,
  En presentar-me a president del Cercle per al Coneixement vaig manifestar que deixava el meu càrrec al comitè executiu de CDC però que en cap cas renunciava a fer tot allò que creiés convenient per defensar la independència del meu país. En el moment que això sigui un inconvenient per al Cercle deixaré la presidència que vaig assumir, però no buscar. Quan vaig ocupar aquest càrrec ja era públic i notori el meu pensament polític. No partidista quan a què no faig diferències per la militància o preferència política de cadscú però si ideològica pel que fa a l’estatus polític del meu país.
  Crec sincerament que el país no pot anar endavant sense la seva independència i deslliurament de l’Estat espanyol.
  I si, penso que la línia política del Sr. Duran Lleida, al que considero home molt capacitat i intel·ligent, és un obstacle per a la sobirania de Catalunya.
  Cordialment

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació