Enric I. Canela

Una notícia per reflexionar publicada a Público. Seria útil a Catalunya?

La conselleria d’educació d’Andalusia, la comunitat amb el pitjor resultat en l’últim informe PISA, ha anunciat que incentivarà amb fins a 7.000 euros als professors per a millorar la qualitat de l’ensenyament.

Els diners es repartiran en quatre pagues anuals. El primer any, només per participar, cada professor rebrà 600 euros. El segon i el tercer, després d’un informe favorable del director, 1.200 i 1.800, respectivament. I el quart any, si la nova Agència d’Avaluació Educativa Andalusa verifica que s’han complert el 100% dels objectius marcats per cada centre, el muntant ascendirà als 3.400 euros. A part de la millora de rendiment de l’alumne, el programa –al que es pot adherir de forma voluntària cada centre– inclou objectius com l’augment del grau de convivència i la implicació de les famílies.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació