Enric I. Canela

Llegeixo a La Vanguardia que el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ha reconegut en la cloenda del Fòrum Burgos Economia i Empresa, que en aquesta edició ha abordat la “Creació d’empreses i innovació”, la necessitat de ser capaces d’assentar definitivament les bases d’un model de creixement on pesi cada vegada més el coneixement i la innovació. Ho considera una prioritat estratègica amb l’execució de la qual es juga veritablement el seu futur l’economia espanyola i, per tant el benestar col·lectiu.

En presència dels ministres d’Indústria, Miguel Sebastián, i Innovació, Cristina Garmendia, el president ha advocat una vegada més per donar suport el creixement en el coneixement i la innovació, que contribuiran a superar aquesta fase de desacceleració. Espanya, en opinió de Zapatero, es juga el futur de la seva economia i, per tant, del seu benestar col·lectiu, en la potenciació, com a gran prioritat, de la R+D+i, l’únic camí per augmentar la productivitat.

2 respostes a “El president espanyol defensa l’economia del coneixement”

  1. a 10 maig 2008 a les 6:41 Iñaki

    a veure si no es queda només en paraules…

  2. a 10 maig 2008 a les 9:13 enriccanela

    Iñaki,
    La veritat és que crec que està convençut. Una anàlisi de les últimes legislatures indica, especialment si parles amb gent que estava a prop, una aposta per moure això. Al meu parer els canvis d’aquesta legislatura són decidits. Potser on més dubtes tinc és en com es gestionarà això. Els ritmes i com es posaran els diners.
    De totes formes tal com van les coses a casa nostra, ho tenim difícil.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació