Enric I. Canela

Llegeixo a levante-emv.com: El secretari autonòmic d’Universitat, Emilio Barberá, es va mostrar ahir confiat que la negociació sobre el deute en els campus pugui estar segellada durant la pròxima setmana, una vegada han conclòs ja les reunions amb els equips econòmics de les universitats publiques que estan fent arribar per escrit la seva respostes a la Conselleria d’Educació.

“Hi ha bon clima de cooperació i bona fe. Hi ha hagut un diàleg intel·ligent amb els equips econòmics de les universitats i el de la conselleria. Ara el que queden són serrells amb algun rector pel que la negociació encara no s ha tancat, perquè volem que l’acord sigui amb totes” va explicar ahir a LEVANTE-EMV Emilio Barberá, malgrat els problemes econòmics pels quals travessen les cinc institucions acadèmiques motivats pel deute de la Generalitat, superior als 500 milions.

De moment, els rectors semblen haver acceptat que es lliuri els 891 milions d’euros per pagar el deute i els seus interessos en un termini de 14 anys, va indicar el secretari autonòmic. “Però alguns rectors estan posant condicions addicionals. I és el que estem estudiant amb Hisenda així com la seva urgència. La idea és que en la pròxima setmana estigui tancat per a començar a parlar del finançament” va apuntar Barberá.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació