Enric I. Canela

Això ajuda a reduir una mancança important a Catalunya. Patim un gran problema d’habitatges per a estudiants i professorat visitant a preus assequibles.

Acords de Govern del 13 de maig de 2008

El Govern ha impulsat avui la construcció d’una residència universitària al Parc Mediterrani de la Tecnologia, a Castelldefels en uns terrenys de 4.000 m² a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). El Govern ha adoptat la fórmula de cessió dels terrenys necessària per tal que la UPC pugui iniciar la construcció de 150 habitatges d’entre 30 i 40 m2 destinats a residència per a estudiants universitaris, professorat i personal vinculat al Parc Mediterrani de la Tecnologia.

La residència comptarà també amb una zona d’espais i serveis comuns, bugaderia, sales d’estudi, servei de correus i sala polivalent, entre d’altres.

El Parc Mediterrani de la Tecnologia (PMT) és un parc científic i tecnològic impulsat per la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, l’Ajuntament de Castelldefels i la Universitat Politècnica de Catalunya. El Parc és un nucli clau de la formació, la recerca i la transferència de tecnologia en el sector de les telecomunicacions, l’aeronàutica i els estudis sobre l’espai, així com en el sector de l’enginyeria biològica, la biotecnologia i l’enginyeria agroalimentària, cosa que el configura com a referent en la recerca d’aquests àmbits.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació