El País d’avui publica que Oryzon Genomics, firma ubicada al Parc Científic de Barcelona de la UB, ha aconseguit augmentar el seu finançament en 14 milions d’euros. Catalunya necessita molts Oryzon Genomics.

La Gaceta de los Negocios publica avui que Garmendia aplaça el seu pla universitari fins després del procés de Bolonya. L’article és bastant crític amb les paraules d ela ministra. Parla del que va dir la ministra en el Consell d’Universitats i la Conferència General de Política Universitària. Tanmateix recull les paraules del director general d’Universitats, que diu que el pla no es posarà en marxa fins que no s’hagin adaptat tots els títols al model de Bolonya. Espero que sigui un error de transcripció, un lapsus o una errada, perquè no es pot esperar. El món no s’aturarà esperant a què Espanya acabi els deures. Primer error del director general.

La Gaceta de los Negocios parla de beques, diu que Catalunya rep menys beques que Madrid, però una quantitat de diners molt similar, és a dir, les beques són més elevades. Ho fa en base al que publica L’anuari estadístic d’Espanya de l’any 2008 que es va publicar el 29 de maig.

El País ens explica que Japó es queda sense enginyers. Naturalment l’article, del New York Times, diu que això amenaça el seu predomini tecnològic.

La premsa (La Vanguardia, ABC, El País, El Mundo) recull el premi de recerca Príncep d’Astúries que aquest any ha anat a les nanotecnologies, a quatre nord-americans, un d’origen japonès, i un japonès.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació