Les coses pel seu nom


Enric I. Canela

Llegeixo a EcoDiario que la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha aclarit avui al PP en el ple del Congrés, durant la sessió de control al Govern, que el seu departament “no té ni ha de tenir criteris per autoritzar la creació de les noves facultats de Medicina”, ja que, segons ha assenyalat, “aquesta competència li correspon a les comunitats autònomes”.

Davant de tantes queixes, ja era hora que ho digués.

2 respostes a “Les coses pel seu nom”

 1. a 12 juny 2008 a les 8:50 trina

  Enric,
  sembla que aquesta ministra té el cap moblat, no com d’altres senyores ministres que ofenen les dones perquè estan allà per fer bonic; i si a més, és en qüestió d’universitats, ja seria hora que tinguessin seny…
  salut

 2. a 12 juny 2008 a les 9:22 enriccanela

  Trina,
  Ara acabo de comentar l’acte d’avui. He dit coses de la ministra però poques. A mi aquesta dona m’agarda. Té molta força, se la veu intel·ligent, no sé, veurem si pot tirar endavant els projectes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació