El meu agraïment a STIC.CAT


Enric I. Canela

Ahir vaig ser a Girona i vaig tornar a casa tard, per això he estat gairebé absent d’aquest bloc.

Vaig ser a Girona com a membre del jurat Premis Bloc Catalunya organitzats per STIC.CAT. S’ha escrit molt, un èxit de difusió. Us dono la referència de Directe.cat

Només em referiré a tres comentaris. Dos de Miquel Serrabassa (i 2). Fa molts agraïments. Jo crec que cal agrair-li a ell tot el que ha fet i la seva gran generositat, i el de Trina Milan, presidenta d’STIC.CAT, mereix una referència especial, a banda del treball desconegut, amagat per a la majoria, va exercir magníficament de mestra de cerimònies. Felicitacions també als guanyadors: magnífics.

Jo des d’aquí vull agrair a Trina Milan com a cara pública de STIC.CAT les deferències que ha tingut amb mi i, especialment haver fet aquesta esplèndida tasca, també haver-me donat l’oportunitat de compartir una estona amb els altres membres de jurat, haver-me donat l’oportunitat d’escoltar tan magnífiques conferències i enriquir-me personalment en poder conversar amb persones que tenen tant per ensenyar i compartir. I el plaer de visitar un cop més Girona, ciutat que estimo.

Agraïment especial a STIC.CAT per fer país. Aquests premis és una forma més de fer país, d’estimar Catalunya i la nostra llengua.

Un desig especial. Que el proper any el Premi sigui encara millor. Superar Girona serà difícil però res no és impossible.

I una referència inevitable per a mi, Miquel Duran. Em va fer passar mitja hora excepcional amb la seva xerrada. Tres raons, amistat, blocs i química.

4 respostes a “El meu agraïment a STIC.CAT”

 1. a 12 oct. 2008 a les 10:44 trina

  Enric,
  saps que per a mi és un honor comptar amb la teva, em sembla que puc dir-ho, amistat. Gràcies per la teva absoluta complicitat amb el nostre projecte, que des del primer moment ens vas demostrar, i per la teva dignitat en tot el que fas. Ets un model d’intel·lectual que es creu el país i que creu en la innovació i la cultura com a motors de desenvolupament. Per això et dono doblement les gràcies. Seguirem endavant en aquest i més projectes.
  Una abraçada

 2. a 12 oct. 2008 a les 2:00 enriccanela

  Trina,
  Saps que comptes amb la meva amistat, mútua amistat. Em fas envermellir. Fem els dos el que creiem millor per al país.
  Una abraçada

 3. a 12 oct. 2008 a les 4:21 Toni

  Enric,
  Gràcies pel suport i aportació a aquesta aventura. Com diu la Trina, és un honor. Subscric el que diu la Trina, i valoro especialment la proximitat que com a lector sento envers qui considero un intel·lectual d’alt nivell. El país necessita aportacions com les teves. Fins la pròxima.

 4. a 12 oct. 2008 a les 5:35 enriccanela

  Toni,
  Un company més en aquest llarg camí per fer que aquest país nostre estigui al mapa.
  Gent com vosaltres fa que no ens deprimim.
  I gràcies epl teu amable comentari.
  Fins que vulgueu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació