Enric I. Canela

Llegeixo que la Generalitat no es planteja de forma imminent augmentar el nombre de places universitàries de Medicina. Ho va dir Blanca Palmada en la inauguració del nou grau conjunta entre la UAB i la UPF.

Però fa pocs dies vaig llegir: El Govern, va assenyalar ahir la comissionada d’universitats Blanca Palmada, vol més places de Medicina a les facultats catalanes, ja que considera que la demanda d’aquests estudis seguirà en els paràmetres actuals malgrat les 220 noves places de primer curs creades aquest any i repartides entre la Pompeu Fabra, la Universitat de Barcelona, la Universitat de Girona i la privada Universitat Internacional de Catalunya.

No sé si els diaris s’equivoquen, jo que no sé llegir o que en menys d’una setmana el Govern ha canviat d’opinió.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació